Eline de Groot, Business partner verzuim

Eline de Groot, Business partner verzuim

“Als business partner binnen Arbo Zuid heb ik verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het casemanagement. Mijn achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie maakt dat ik breed inzetbaar ben. Bijvoorbeeld op het gebied van preventie, maar ook bij de Spoor 2-trajecten wordt mijn expertise ingezet. Daarnaast voeren we bij Arbo Zuid ook onderzoek uit naar de gezondheid binnen bedrijven. Aan de hand van die gegevens kan een passend advies worden gegeven. Daarnaast word ik ingezet als vertrouwenspersoon.”


Aanspreekpunt zijn

“We pakken het bij Arbo Zuid anders aan. Je vindt ons bijvoorbeeld regelmatig intern bij klanten. Wij zijn geen partner-op-afstand. Persoonlijk contact is belangrijk. Om van meerwaarde te kunnen zijn, willen we graag weten hoe het er bij de klant aan toegaat. Op die manier kunnen we een écht aanspreekpunt zijn. We zijn dus voor iedereen zichtbaar, spreek ons gerust aan. Die aanpak maakt dat wij veel gerichter maatwerk kunnen leveren.”


Ondersteunen vanuit expertise

“Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren. Door te luisteren naar specifieke wensen kunnen we voor iedereen begeleiding op maat aanbieden. Elke klant heeft weer net wat andere behoeften, wat vervolgens weer vraagt om een andere aanpak. Als business partner bij Arbo Zuid probeer ik de klant van passend advies te voorzien, zowel vóór als tijdens verzuim.”

 

Regionaal karakter
We zijn bekend met veel bedrijven uit de regio en delen zoals de meeste van onze klanten de ‘Brabantse’ manier van denken.
Empatisch vermogen
Benadert ‘het vak’ vanuit een onderscheidende invalshoek. pro-actief vanuit de zorg voor werkgevers en werknemers.
Gericht op Samenwerking
Samen optrekken met gelijkwaardigheid als vertrekpunt Gericht op empowerment (het product ownership blijft bij de klant)
Duurzaam
Oplossingen zijn duurzaam op alle vlakken. In samenwerking, aanpak en resultaat.

Arbo Zuid aan het woord

Erwin Scheepers, Arbeidsdeskundige

Erwin Scheepers, Arbeidsdeskundige

Ik heb jarenlang met verstandelijk gehandicapten en met mensen met autisme gewerkt. In die periode heb ik ook Charles leren kennen en ben ik als jobcoach begonnen met werkbegeleiding voor cliënten. Om die reden ben ik destijds gestart met de post-hbo opleiding Arbeidskunde. Punt is dat als je het vak echt wilt leren, je het elke dag moet doen en die ruimte was er niet in de zorg.”

Met en voor mensen

“Charles polste mij om aan boord te komen bij Arbo Zuid. Die kans heb ik gepakt. Nooit gedacht, toch gedaan. Ik ben nieuwsgierig van aard en wilde de opleiding niet onbenut laten. Ik heb er geen spijt van. Mijn zorgachtergrond is geen belemmering, ik zorg voor de juiste balans. Zo werk ik nog steeds met en voor mensen, alleen is de insteek anders.”

lees meer >

Anne Brekelmans, Business partner verzuim

Anne Brekelmans, Business partner verzuim

“Binnen Arbo Zuid vervul ik verschillende rollen. Dat is meteen de reden waarom ik zo graag bij Arbo Zuid werk. Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog en heb hiervoor met name HR-functies vervuld in de zorgsector. Na een goed gesprek met de directeuren van Arbo Zuid, Andor van Hek en Charles Eijkelenburg, is mijn beeld over arbo-dienstverlening echt veranderd. Dat was precies wat ik nodig had.

Ik zag de arbo-dienstverlening als een logge wereld, maar Arbo Zuid is allesbehalve dat. De lijnen zijn kort, iedereen is makkelijk aanspreekbaar en je vindt ons veel bij de klant. Zelf zit ik bijvoorbeeld enkele dagdelen per week bij een klant.”


lees meer >

Eline de Groot, Business partner verzuim

Eline de Groot, Business partner verzuim

“Als business partner binnen Arbo Zuid heb ik verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het casemanagement.

Mijn achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie maakt dat ik breed inzetbaar ben. Bijvoorbeeld op het gebied van preventie, maar ook bij de Spoor 2-trajecten wordt mijn expertise ingezet.

Daarnaast voeren we bij Arbo Zuid ook onderzoek uit naar de gezondheid binnen bedrijven. Aan de hand van die gegevens kan een passend advies worden gegeven. Daarnaast word ik ingezet als vertrouwenspersoon.”


lees meer >