Gezondheid werkt

Het is misschien een cliché, maar voorkomen is écht beter dan genezen. Gelukkige, gezonde medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Letterlijk en figuurlijk. Gezondheid is op de eerste plaats een persoonlijke zorg, op de werkvloer is het een gedeelde verantwoordelijkheid. Als werkgevers en werknemers zich daar 100% aan committeren werkt gezondheid nóg beter

Samen met bedrijven uit de regio gaan we op zoek naar welzijn en gezondheid binnen de onderneming. Niet door werknemers reactief te controleren en vinkjes te zetten. Voor ons is een mens geen nummer en zeker geen afvinklijst. Integendeel, wij ondersteunen werknemers en werkgevers op een positieve manier bij de bewustwording binnen het bedrijf op elk niveau. Niet controlerend, maar sturend op een coöperatieve relatie. Werken met Arbo Zuid is laagdrempelig. Wij staan klaar voor elke werkgever in de regio die zich vindt in onze aanpak. Zetten we ons samen in voor een gezondheid die werkt, dan levert dat werkgeluk op voor iedereen.

“Weet je waar wij in geloven?"

In bewustwording. Samen verantwoordelijk willen zijn voor gezondheid en welzijn. Is dat geregeld, dan is de uitkomst het beste voor iedereen; werkgeluk. Zo werkt ‘gezondheid werkt’ voor Arbo Zuid.

Regionaal karakter
We zijn bekend met veel bedrijven uit de regio en delen zoals de meeste van onze klanten de ‘Brabantse’ manier van denken.
Empatisch vermogen
Benadert ‘het vak’ vanuit een onderscheidende invalshoek. pro-actief vanuit de zorg voor werkgevers en werknemers.
Gericht op Samenwerking
Samen optrekken met gelijkwaardigheid als vertrekpunt Gericht op empowerment (het product ownership blijft bij de klant)
Duurzaam
Oplossingen zijn duurzaam op alle vlakken. In samenwerking, aanpak en resultaat.
Eline de Groot, Business partner verzuim

Eline de Groot, Business partner verzuim

“Als business partner binnen Arbo Zuid heb ik verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het casemanagement.

Mijn achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie maakt dat ik breed inzetbaar ben. Bijvoorbeeld op het gebied van preventie, maar ook bij de Spoor 2-trajecten wordt mijn expertise ingezet.

Daarnaast voeren we bij Arbo Zuid ook onderzoek uit naar de gezondheid binnen bedrijven. Aan de hand van die gegevens kan een passend advies worden gegeven. Daarnaast word ik ingezet als vertrouwenspersoon.”


lees meer >

Bel of mail ons voor een afspraak!

Spreekt ons verhaal jou aan? Wij komen graag een keer vrijblijvend bij je langs om elkaar beter te leren kennen. Elkaar zo goed mogelijk kennen vinden we belangrijk bij Arbo Zuid, ons verhaal wordt er alleen maar beter van. Een afspraak is zo gemaakt. Eén druk op de knop hieronder en wij doen de rest. Zien we je dan!

Teststraat - Andor van Hek

Succesverhalen waar we trots op zijn

“We hebben aan het begin van de corona crisis meteen doorgepakt en een eigen teststraat ingericht…” Andor van Hek

“Wat onze klanten echt helpt is dat wij meedenken, flexibel zijn én doortastend. Al in de beginperiode van corona uitbraak hebben we in Helmond bijvoorbeeld zelf een Covid-teststraat geopend, exclusief voor onze klanten. We zagen steeds vaker werknemers langdurig uitvallen doordat de teststraat bij GGD overbelast was en dat terugkoppelingen vaak 2 dagen duurden.

Dankzij de teststraat maken klanten op de dag zelf een afspraak voor hun medewerker, testen en krijgen voor het einde van de dag de uitslag. Zo minimaliseren werkgevers vertraging en dat scheelt enorm in de kosten.”

lees meer >

Referenties

Bij Arbo Zuid geloven we in onze missie. Leuker nog, onze opdrachtgevers ook. Hun vertrouwen in ons, is het bewijs dat wij goed en waardevol bezig zijn. Dat kunnen we zelf zeggen of we laten het onze opdrachtgevers zeggen.