Succes verhalen

Onze klanten zijn blij met de extra stap die we bij Arbo Zuid voor hen zetten. Hoe zo’n stap eruitziet lees je hier. Verhalen en ervaringen uit de praktijk van Arbo Zuid. 

Teststraat - Andor van Hek

Succesverhalen waar we trots op zijn

“We hebben aan het begin van de corona crisis meteen doorgepakt en een eigen teststraat ingericht…” Andor van Hek

“Wat onze klanten echt helpt is dat wij meedenken, flexibel zijn én doortastend. Al in de beginperiode van corona uitbraak hebben we in Helmond bijvoorbeeld zelf een Covid-teststraat geopend, exclusief voor onze klanten. We zagen steeds vaker werknemers langdurig uitvallen doordat de teststraat bij GGD overbelast was en dat terugkoppelingen vaak 2 dagen duurden.

Dankzij de teststraat maken klanten op de dag zelf een afspraak voor hun medewerker, testen en krijgen voor het einde van de dag de uitslag. Zo minimaliseren werkgevers vertraging en dat scheelt enorm in de kosten.”

lees meer >

Wij geloven in bewustwording

Samen verantwoordelijk willen zijn voor gezondheid en welzijn. Is dat geregeld, dan is de uitkomst het beste voor iedereen; werkgeluk. Zo werkt ‘gezondheid werkt’ voor Arbo Zuid.

Van den Heuvel Bouwbedrijf

Referenties

Frans van den Heuvel van Van den Heuvel Bouwbedrijf; "Arbo Zuid is een teamplayer, net als wij".

“Wij waren op zoek naar een arbodienstverlener die snel op situaties reageert en ons ondersteunt bij de wettelijke regelgevingen. Dat werd Arbo Zuid. Dat de lijnen kort zijn en de stukken tot in de puntjes verzorgd, is mooi meegenomen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat we een vaste contactpersoon hebben bij Arbo Zuid.

We weten dus altijd van elkaar waar we aan toe zijn. Ze denken ook met ons mee. Uit het contact dat we regelmatig hebben, komen nieuwe ideeën".


lees meer >

Bel of mail ons voor een afspraak!

Spreekt ons verhaal jou aan? Wij komen graag een keer vrijblijvend bij je langs om elkaar beter te leren kennen. Elkaar zo goed mogelijk kennen vinden we belangrijk bij Arbo Zuid, ons verhaal wordt er alleen maar beter van. Een afspraak is zo gemaakt. Eén druk op de knop hieronder en wij doen de rest. Zien we je dan!