Referenties


Bij Arbo Zuid geloven we in onze missie. Leuker nog, onze opdrachtgevers ook. Hun vertrouwen in ons, is het bewijs dat wij goed en waardevol bezig zijn. Dat kunnen we zelf zeggen of we laten het onze opdrachtgevers zeggen.

Autobedrijf SARO

Referenties

Toine van Schijndel van Autobedrijf SARO; “Het DNA van Arbo Zuid past bij ons DNA”.

“De reden waarom wij met de mensen van Arbo Zuid werken is eigenlijk heel simpel. De korte lijnen, daar houden we van.

Vragen worden meteen beantwoord, afspraken worden meteen opgevolgd. Als werkgever zijn wij op de werkvloer verantwoordelijk, dat is de boodschap van Arbo Zuid."


lees meer >

Taxolution

Referenties

Marcel Verstappen van Taxolution; "Bij Arbo Zuid ben je alles behalve een nummer".

“Meteen vanaf de kennismaking sprak de visie van Arbo Zuid ons aan. Het verhaal is goed, het team is logisch opgebouwd en direct na de kennismaking bleek dat het team van Arbo Zuid een hands on mentaliteit heeft.

We werken nog niet zo heel lang samen met Arbo Zuid, desondanks ervaren we voortdurend dat er wordt meegedacht in oplossingen. Niet zozeer in het voordeel van ons als werkgever, maar meer in de zin van helpen en begeleiden.


lees meer >

Van den Heuvel Bouwbedrijf

Referenties

Frans van den Heuvel van Van den Heuvel Bouwbedrijf; "Arbo Zuid is een teamplayer, net als wij".

“Wij waren op zoek naar een arbodienstverlener die snel op situaties reageert en ons ondersteunt bij de wettelijke regelgevingen. Dat werd Arbo Zuid. Dat de lijnen kort zijn en de stukken tot in de puntjes verzorgd, is mooi meegenomen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat we een vaste contactpersoon hebben bij Arbo Zuid.

We weten dus altijd van elkaar waar we aan toe zijn. Ze denken ook met ons mee. Uit het contact dat we regelmatig hebben, komen nieuwe ideeën".


lees meer >

Bij Arbo Zuid delen we de drijfveer om mensen te helpen.

Wij zijn geworteld in de zorg. Dat betekent ook dat wij eerst de mens zien en vervolgens het bedrijf. Onze aanpak is persoonlijk en open, waar dan ook. Thuis aan de keukentafel, op kantoor of op de bedrijfsvloer.