Autobedrijf SARO

Autobedrijf SARO, Beek en Donk

Toine van Schijndel
 

“Het DNA van Arbo Zuid past bij ons DNA”
 

“De reden waarom wij met de mensen van Arbo Zuid werken is eigenlijk heel simpel. De korte lijnen, daar houden we van. Vragen worden meteen beantwoord, afspraken worden meteen opgevolgd. Als werkgever zijn wij op de werkvloer verantwoordelijk, dat is de boodschap van Arbo Zuid.

De begeleiding die we daarbij krijgen is goed. We zien de verschillen met andere dienstverleners als het gaat om begeleiding en opvolging. Een van onze mensen staat nu voor een Spoor-2 traject. Hoe ze dat oppakken laat mooi zien waar ze voor staan. Daarin merk je dat hun dna matcht met ons dna. Ook bij ons draait om de mensen en het team. We zitten op een lijn.”

Andere referenties
 

Taxolution

Referenties

Marcel Verstappen van Taxolution; "Bij Arbo Zuid ben je alles behalve een nummer".

“Meteen vanaf de kennismaking sprak de visie van Arbo Zuid ons aan. Het verhaal is goed, het team is logisch opgebouwd en direct na de kennismaking bleek dat het team van Arbo Zuid een hands on mentaliteit heeft.

We werken nog niet zo heel lang samen met Arbo Zuid, desondanks ervaren we voortdurend dat er wordt meegedacht in oplossingen. Niet zozeer in het voordeel van ons als werkgever, maar meer in de zin van helpen en begeleiden.


lees meer >

Van den Heuvel Bouwbedrijf

Referenties

Frans van den Heuvel van Van den Heuvel Bouwbedrijf; "Arbo Zuid is een teamplayer, net als wij".

“Wij waren op zoek naar een arbodienstverlener die snel op situaties reageert en ons ondersteunt bij de wettelijke regelgevingen. Dat werd Arbo Zuid. Dat de lijnen kort zijn en de stukken tot in de puntjes verzorgd, is mooi meegenomen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat we een vaste contactpersoon hebben bij Arbo Zuid.

We weten dus altijd van elkaar waar we aan toe zijn. Ze denken ook met ons mee. Uit het contact dat we regelmatig hebben, komen nieuwe ideeën".


lees meer >

Benieuwd? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Jij bent benieuwd naar Arbo Zuid en wij zijn benieuwd naar jouw bedrijf. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Leren we jou meteen een beetje beter kennen.