Anne Brekelmans, Business partner verzuim

Business partner verzuim
 

Anne Brekelmans
 

“Binnen Arbo Zuid vervul ik verschillende rollen. Dat is meteen de reden waarom ik zo graag bij Arbo Zuid werk. Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog en heb hiervoor met name HR-functies vervuld in de zorgsector. Na een goed gesprek met de directeuren van Arbo Zuid, Andor van Hek en Charles Eijkelenburg, is mijn beeld over arbo-dienstverlening echt veranderd. Dat was precies wat ik nodig had. Ik zag de arbo-dienstverlening als een logge wereld, maar Arbo Zuid is allesbehalve dat. De lijnen zijn kort, iedereen is makkelijk aanspreekbaar en je vindt ons veel bij de klant. Zelf zit ik bijvoorbeeld enkele dagdelen per week bij een klant.”

Dienstverlening +

“Onze aanpak is anders omdat Arbo Zuid gerund wordt door ondernemers. De mentaliteit is anders. Meer en persoonlijk klantcontact is daar een voorbeeld van. We voeren daarnaast bijvoorbeeld ook preventief medisch onderzoek uit. Die gegevens analyseren we, koppelen we terug en gebruiken het voor advies aan de klant. Daarnaast ben ik ook betrokken bij Spoor-2 trajecten. Onze dienstverlening gaat dus veel verder dan het in goede banen leiden van verzuimtrajecten.”

Altijd blijven leren

“Arbo Zuid is een relatief kleine organisatie met veel afwisseling. We pakken veel verschillende cases op en hebben veel onderling contact daarover. Zeker bij complexere cases vinden we elkaar makkelijk, zo leren we van elkaar. Als ik bijvoorbeeld met Erwin, een van onze arbeidsdeskundigen, contact heb, leer ik weer van zijn invalshoeken. Dat is waardevol voor mij en voor Arbo Zuid.”

Vrijheid pakken

“Bij Arbo Zuid werken we voor verzekerde én onverzekerde klanten. De klanten waar ik voor werk zijn meestal onverzekerd. Het leuke daarvan is dat ik meer vrijheid heb om mijn klanten te kunnen ondersteunen, omdat ik niet aan een verzekeringspakket ben gebonden. Die vrijheid krijg ik ook. Heel erg prettig.”

Regionaal karakter
We zijn bekend met veel bedrijven uit de regio en delen zoals de meeste van onze klanten de ‘Brabantse’ manier van denken.
Empatisch vermogen
Benadert ‘het vak’ vanuit een onderscheidende invalshoek. pro-actief vanuit de zorg voor werkgevers en werknemers.
Gericht op Samenwerking
Samen optrekken met gelijkwaardigheid als vertrekpunt Gericht op empowerment (het product ownership blijft bij de klant)
Duurzaam
Oplossingen zijn duurzaam op alle vlakken. In samenwerking, aanpak en resultaat.
Erwin Scheepers, Arbeidsdeskundige

Erwin Scheepers, Arbeidsdeskundige

Ik heb jarenlang met verstandelijk gehandicapten en met mensen met autisme gewerkt. In die periode heb ik ook Charles leren kennen en ben ik als jobcoach begonnen met werkbegeleiding voor cliënten. Om die reden ben ik destijds gestart met de post-hbo opleiding Arbeidskunde. Punt is dat als je het vak echt wilt leren, je het elke dag moet doen en die ruimte was er niet in de zorg.”

Met en voor mensen

“Charles polste mij om aan boord te komen bij Arbo Zuid. Die kans heb ik gepakt. Nooit gedacht, toch gedaan. Ik ben nieuwsgierig van aard en wilde de opleiding niet onbenut laten. Ik heb er geen spijt van. Mijn zorgachtergrond is geen belemmering, ik zorg voor de juiste balans. Zo werk ik nog steeds met en voor mensen, alleen is de insteek anders.”

lees meer >

Anne Brekelmans, Business partner verzuim

Anne Brekelmans, Business partner verzuim

“Binnen Arbo Zuid vervul ik verschillende rollen. Dat is meteen de reden waarom ik zo graag bij Arbo Zuid werk. Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog en heb hiervoor met name HR-functies vervuld in de zorgsector. Na een goed gesprek met de directeuren van Arbo Zuid, Andor van Hek en Charles Eijkelenburg, is mijn beeld over arbo-dienstverlening echt veranderd. Dat was precies wat ik nodig had.

Ik zag de arbo-dienstverlening als een logge wereld, maar Arbo Zuid is allesbehalve dat. De lijnen zijn kort, iedereen is makkelijk aanspreekbaar en je vindt ons veel bij de klant. Zelf zit ik bijvoorbeeld enkele dagdelen per week bij een klant.”


lees meer >

Eline de Groot, Business partner verzuim

Eline de Groot, Business partner verzuim

“Als business partner binnen Arbo Zuid heb ik verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het casemanagement.

Mijn achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie maakt dat ik breed inzetbaar ben. Bijvoorbeeld op het gebied van preventie, maar ook bij de Spoor 2-trajecten wordt mijn expertise ingezet.

Daarnaast voeren we bij Arbo Zuid ook onderzoek uit naar de gezondheid binnen bedrijven. Aan de hand van die gegevens kan een passend advies worden gegeven. Daarnaast word ik ingezet als vertrouwenspersoon.”


lees meer >

Benieuwd? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Jij bent benieuwd naar Arbo Zuid en wij zijn benieuwd naar jouw bedrijf. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Leren we jou meteen een beetje beter kennen.